Filozófiánk
ODAFIGYELÉSSEL NEVELVE
Mitől lesz különleges egy étel? A titok nyitja az alapanyagban rejlik. Minden nálunk nevelt állat, gondos odafigyelés eredményeként cseperedik fel és éri el a felnőttkort. Mivel a szabad tartású baromfik húsa ízletesebb, így nem is volt kérdés, hogy Mi is eképpen fogjuk felnevelni állatainkat. A minőség pedig minket igazol.
Portékáink
Vörös baromfi
Vörös csirkéink napos korukban kerülnek hozzánk, és a felnevelésük több mint 12. hetet vesz igénye. Súlygyarapodásuk lassú, hiszen több hektáron lemozoghatják táplálékukat.
Gyöngytyúk
Kevesen tudják, de a gyöngytyúk húsa vadhúsnak számít. Ezek az állatok megtartották a fajra jellemző szokásaikat. Szabad tartásuk miatt húsuk kiváló minősítést kapott számos séftől.
Fekete lábú-fekete tollú gourmet
Fekete lábú csirkéink napos korukban kerülnek hozzánk, és a felnevelésük több mint 12 hetet vesz igénye. Az ínyencek kedvence, húsának diós ízvilága miatt.
Termelői méz
Több mint 10 éve kóstoltunk bele a méhészkedés rejtelmeibe. Akkor még hobbiként indult, de a 4 családból hamar 40 méhcsalád lett. Bár a növekedés mértéke számunkra is meghökkentő volt, még így is mini méhészetnek számítunk. De tudjuk jól, hogy nem a mennyiség a fontos!
Disznó portékák
A kolbászhoz és szalámihoz használt receptúra 40 éve a család birtokában van. Különleges pácolású, ízfokozómentes sonkák! Érdemes tudni, hogy a disznóvágások egész évben ütemezettek.
Házi tojás
Szabadtartású tyúkjaink tojásait szorgos kezek szedik össze nap mint nap. Így kerülnek az újrahasznosított tojástartókba, és ezután a vevőink asztalára.
Egyenesen a tanyáról
KÓSTOLD MEG AZ IGAZI TERMÉSZETET
Mivel állataink növekedése nagyban függ az időjárási körülményektől, így előre meghatározott ütemben zajlik vágásuk és konyhakészre tisztításuk.